در اینجا برخی از رایج ترین انواع پارچه ضد آب را که امروزه در ساخت بسیاری از وسایل و لباس ها به کار میرود، به همراه ویژگی های مهم آن برای شما آورده ایم.
- پارچه ضد آب لمینت
پارچه ضد آب چند لایه مانند: پنبه رایج ترین و موثر ترین انواع پارچه ضد آب هستند. در این پارچه یک لایه نازک به پنبه داده می شود تا ضد آب شود این گونه پارچه لمینت تولید می شود. این در شرایط آب و هوایی شدید به خوبی کار می کند.
یک لایه مقاوم در برابر آب که به پشت پنبه متصل شده باعث افزایش عایق رطوبتی می شود. اگرچه پارچه ضد آب پس از این فرایند کمتر شکل پذیر است، اما ساختار محکمی ایجاد می کند و مقداری هوا را از خود عبور می دهد. پارچه لمینت برای کلاه، کاپشن و لباس اسکی و مبلمان در فضای باز بسیار ایده آل است.
- پارچه ضد آب پلی استر
به دلیل بافت محکم در برابر آب مقاوم است. اما برای ضد آب بودن باید یک روکش مخصوص داشته باشد. یک لایه پلی اورتان در قسمت داخلی پارچه به آن اجازه می دهد تا در برابر باران های شدید و دیگر پاشش آب نفوذ ناپذیر باشد.
پلی استر بسیار کمتر قابل تنفس است. این پارچه را بیشتر در لباس های مناسب برای فصل زمستان و پاییز، سایبان ها، چتر نجات به دلیل ویژگی های ضد آب و ضد پارگی استفاده می کنند.
- پارچه ضد آب وینیل
این پارچه ها نمونه های خوبی از مواد ضد آب و مصنوعی هستند که ممکن است در بسیاری از وسایل خانه پیدا کنید. این نوع پارچه ها را در گچ های پلاستیکی گرفته تا کیف های آرایشی که ضد آب هستند، استفاده می شود.
این پارچه ضد آب نه تنها از نفوذ آب جلوگیری می کند، بلکه به بسیار محکم و انعطاف پذیر است و بهترین مراقبت را به شما می دهد.