برزنت ضد آب و مهمترین ویژگی های آن

سازه پارچه ای و تقسیم بندی آن
سازه پارچه ای و تقسیم بندی آن
9 مرداد 1400
اجرای بیمارستان دائمی ارتش در شهرستان خاش
اجرای بیمارستان دائمی 60 تختخوابی ارتش در شهرستان خاش
13 مرداد 1400
نمایش همه

برزنت ضد آب و مهمترین ویژگی های آن

پارچه ضد آب

پارچه ضد آب

پارچه ضد آب و مهمترین ویژگی های آن

پارچه ضد آب به پارچه هایی می­گویند که در برابر نفوذ آب مقاوم باشند. پارچه ضد آب انواع مختلفی دارد  که یکی از آن ها پارچه برزنت است که به یک ابزاری ارزشمند برای ساختن مبلمان خانگی، انواع لباس ها، کفش ها و سایر وسایل در زندگی روزمره تبدیل شده است.

در ادامه با انواع پارچه ضد آب و مهم­ترین ویژگی های آن آشنا می­شوید.

پارچه ضد آب چیست؟

در ابتدا باید با معنی ضد آب بودن پارچه و تفاوت آن با پارچه های مقاوم در برابر آب آشنا شوید. پارچه ضد آب به این معناست که پارچه به طور طبیعی در آب نفوذ ناپذیر است.

پارچه کانتینری را فقط در صورتی می توان به طور طبیعی ضد آب نامید که بافت پارچه بلند و مهر و موم شده باشد که در آب و رطوبت را به خود جذب نمی کند، به شرطی که از کیفیت بالایی برخوردار باشد.

کیفیت بافت پارچه و مهر و موم شدن آن میزان ضد آب بودن یک محصول را تعیین می کند. یک نمونه عالی از پارچه ضد آب پارچه پلی استر است. پارچه پلی استر بافت های محکمی دارد که عبور آب جلوگیری می کند و رطوبت را جذب نمی کند.

بنابراین برای تولید وسایل خانگی مانند: سایبان ها و مبلمان بسیار موثر است. در مقاوم پارچه هایی نیز وجود دارد که به طور طبیعی ضد آب نیستند و با موادی درمان می شوند تا در برابر آب مقاوم باشند.

فرایند درمان پارچه ضد آب باعث می شود که نفوذ آب به پارچه کاملاً دشوار باشد. این نوع پارچه در برابر نفوذ آب مقاوم است. اما در شرایط آب و هوایی شدید و باران های سنگین مانع نفوذ آب نمی شوند، این نوع پارچه ها حداقل میزان محافظت را ارائه می دهند.

  نمونه کار پارچه برزنت

بنابراین ضد آب بودن بالاترین سطح حفاظتی است که می توانید در برابر آب و رطوبت دریافت کنید. در ادامه در مورد انواع پارچه ضد آب و مهم­ترین ویژگی های آن به طور ویژه صحبت کرده ایم.

پیشنهاد برای مطالعه:

سازه پارچه ای و تقسیم بندی آن

مزایای سازه چادری

پارچه ضد آب

انواع پارچه ضد آب و مهمترین ویژگی های آن

در اینجا برخی از رایج ترین انواع پارچه ضد آب را که امروزه در ساخت بسیاری از وسایل و لباس ها به کار می­رود، به همراه ویژگی های مهم آن برای شما آورده ایم.

  1. پارچه ضد آب لمینت

پارچه های چند لایه مانند: پنبه رایج ترین و موثر ترین پارچه های ضد آب هستند. در این پارچه یک لایه نازک به پنبه داده می شود تا ضد آب شود این گونه پارچه لمینت تولید می شود. این در شرایط آب و هوایی شدید به خوب کار می کند.

یک لایه مقاوم در برابر آب که به پشت پنبه متصل شده باعث افزایش عایق رطوبتی می شود. اگرچه پارچه پس از این فرایند کمتر شکل پذیر است، اما ساختار محکمی ایجاد می کند و هنوز بسیار تنفس است یعنی مقداری هوا را از خود عبور می دهد. پارچه لمینت برای کلاه، کاپشن و لباس اسکی مبلمان در فضای باز بسیار ایده آل است.

  1. پارچه ضد آب پلی استر

به دلیل بافت محکم در برابر آب مقاوم است. اما برای ضد آب بودن باید یک روکش مخصوص داشته باشد. یک لایه پلی اورتان در قسمت داخلی پارچه به آن اجازه می دهد تا در برابر باران های شدید و دیگر پاشش آب نفوذ ناپذیر باشد.

پلی استر بسیار کمتر قابل تنفس است. این پارچه را بیشتر در لباس های مناسب برای فصل زمستان و پائیز، سایبان ها، چتر نجات به دلیل ویژگی های ضد آب و ضد پارگی استفاده می کنند.

  1. پارچه ضد آب وینیل
  پارچه کانتینری ضد آب

این پارچه ها نمونه های خوبی از مواد ضد آب و مصنوعی هستند که ممکن است در بسیاری از وسایل خانه پیدا کنید. این نوع پارچه ها را در گچ های پلاستیکی گرفته تا کیف های آرایشی که ضد آب هستند، استفاده می شود.

این پارچه نه تنها از نفوذ آب جلوگیری می کند، بلکه به بسیار محکم و انعطاف پذیر است و بهترین مراقبت را به شما می دهد.

پارچه ضد آب
مهمترین ویژگی های پارچه ضد آب

همانطور که خواندید پارچه های ضد آب انواع مختلفی دارند که می توانید از آن ها در مصارف مختلفی استفاده کنید.

پارچه ضد آب بجز خاصیت ضد آب بودن ویژگی های منحصر به فردی را دارد که آن را از بقیه پارچه ها متمایز کرده است. از جلمه مهمترین ویژگی های پارچه های ضد آب می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بسیار بالا در مقابل نور مستقیم خورشید
  • مقاوت بالا در برابر یخ زدگی
  • انعطاف پذیری بالا
  • محکم بودن در برابر پارگی
  • مقرون به صرفه بودن در اوضاع اقتصادی امروزه
  • تنوع در پارچه ها با حفظ خاصیت ضد آب بودن
  • مقاومت بالا در برابر قارچ
  • مقاومت بسیار بالا در سایش
سفارش پارچه ضد آب

برای سفارش پارچه ضد آب می توانید با تیم حرفه ای دیکسون در ارتباط باشید. ما با استفاده از پارچه های ضد آب سازه های مختلفی همانند سازه چادری، سازه کششی و… را تولید می کنیم. برای سفارش بر روی لینک زیر کلیک کرده و با ما در ارتباط باشید.