پارچه کانتینری

پارچه کانتینری

هنگام خرید پارچه کانتینری به چه نکاتی باید توجه نمود؟

پارچه کانتینری محصولی کاربردی برای روکش کالا و محافظت آن ها از نفوذ آب و مواد شیمیایی مختلف است. این پارچه از الیاف مصنوعی و طبیعی مختلفی تولید می شود که هر یک در ایجاد قابلیت های متعدد آن موثر است. کاربردهای فراوان این پارچه در صنایع سبب شده آن را محصولی کارآمد دانسته و مشتریان بسیاری داشته باشد.

در این مطلب توضیحات مختصری در رابطه با پارچه کانتینری بیان نموده و نکات مهمی که هنگام خرید آن باید در نظر داشته باشید را بررسی می کنیم.

مهم ترین کاربرد پارچه کانتینری پوشش و روکش کالا می باشد اما در کنار آن می توان از این پارچه ها برای پوشش بالکن و تراس، پوشش کف و دیواره های استخر، روکش کالاهای صنعتی و محصولات کشاورزی، روکش کولر آبی، پوشش سقف آلاچیق پارچه ای و سایبان و … استفاده نمود.

تمام این موارد با در نظر گرفتن ویژگی های پارچه کانتینری از جمله قابلیت ضد آب و ضد آتش بودن آن، دوام و طول عمر بالا، انعطاف پذیری مناسب و مقاومتش در برابر مواد شیمیایی قابل انجام است.

پارچه کانتینری یک رو

پارچه برزنت کانتینری یک رو  نوعی پارچه‌برزنتی است که فقط از یک لایه مواد مقاوم در برابر شرایط جوی و محیطی ساخته شده است و به عنوان یک پوشش حفاظتی برای کالاها و کانتینرها عمل می‌کند. این پارچه، با کاهش ضخامت نسبت به پارچه کانتینر دو رو، علاوه بر مقاومت در برابر باران، برف، آفتاب، و رطوبت، توانایی مقاومت در برابر نفوذ گرد و غبار به کالاها را نیز داراست، که حفاظت کاملی را در طی حمل و نقل فراهم می‌کند.

 

پارچه کانتینری دو رو

پارچه کانتینری دو رو، هر دو طرف آن با پوششی مقاوم در برابر عوامل محیطی از جمله آب و UV تقویت شده‌اند. این خاصیت باعث افزایش مقاومت و دوام پارچه می‌گردد. این پارچه به عنوان یک گزینه مقاوم‌تر در مقابل شرایط جوی سخت‌تر یا برای حمل بارهای حساس‌تر به کیفیت استفاده می‌شود.

به دلیل برخورداری  از مواد مقاوم در هر دو طرف سنگین‌تر و گران‌تر است. در فرآیند تولید این پارچه، علاوه بر استفاده از مواد و الیاف طبیعی، از الیاف مصنوعی مانند پلی استر نیز استفاده می‌شود. که سبب براق شدن پارچه می‌شود.

ویژگی های پارچه کانتینری مناسب روکش بار

در صورتی که قصد خرید پارچه کانتینری برای استفاده در صنعت حمل و نقل را دارید به نکات ذیل توجه کنید:

حمل مواد شیمیایی اسیدی و قلیایی نیز با خطرات نفوذ آن ها به بیرون در طول مسیر مواجه است که می توان به پارچه کانتینری و مقاومت آن ها در برابر این مواد اعتماد نمود.

حمل محصولات بهداشتی نیز با مشکلات ورود اشعه های مضر نور خورشید مواجه است که استفاده از پارچه برزنت مانع  عبور این اشعه ها به درون بار خواهد شد.

حمل مواد غذایی همواره با خطر تهاجم حشرات و میکروب ها مواجه است. پارچه کانتینری با قابلیت آنتی باکتریال مانع از ورود حشرات به درون بار خواهد شد.

موارد مهم در تولید پارچه کانتینری

برای تولید پارچه کانتینری با کیفیت لازم است از مواد اولیه مرغوب استفاده نمود. ضمن این که پیشرفته بودن تکنولوژی دستگاه های شرکت تولید کننده و کمک گرفتن از نیروی کار متخصص نیز می تواند بر افزایش مرغوبیت و کیفیت محصول نهایی تاثیر به سزایی داشته باشد.

پارچه کانتینری را از پنبه و فلامنت و مواد مصنوعی و فرآورده های نفتی همچون پارچه پی وی سی و پلی اتیلن تولید می کنند. هر یک از این مواد یکی از ویژگی های پارچه را تامین می کنند. به عنوان مثال استفاده از مواد مصنوعی پلی استر موجب افزایش مقاومت پارچه و طول عمر آن می گردد. ضمن این که اندکی ظاهر آن را برق تر نشان می دهد. به کار بردن فرآورده های نفتی در تولید نیز قابلیت ضد آب بودن و ضد آتش بودن پارچه را فراهم می آورد. برای این که بتوان پارچه ای با انعطاف پذیری مناسب داشت هم باید از پنبه و فلامنت کمک گرفت.

تمام این موارد در کنار هم سبب شده پارچه کانتینری موجود در بازار در یک سطح نبوده و از کیفیت های مختلفی برخوردار باشند.

هنگام تولید پارچه کانتینری گیره های فلزی در گوشه های آن نصب می کنند که به باز و بسته کردن آسان پارچه در زمان استفاده کمک می کند. البته این پارچه ها برخلاف استحکامی که دارند از زیبایی و تنوع در رنگ برخوردار نبوده و اندکی انتخاب را برای مشتریان مشکل می کند.

همان طور که ذکر کردیم مهم ترین کاربرد پارچه کانتینری در صنعت حمل و نقل می باشد و یکی از لوازم ضروری رانندگان ماشین های سنگین به شمار می روند. از این رو لازم است وزن بالایی نداشته باشند تا آسیبی به بار در طول سفر وارد نسازند و در عین حال باید به قدری سنگین باشند که در طول مسیر در اثر وزش باد شدید لغرش نداشته و به خوبی از بار محافظت کنند.

پارچه کانتینری - پارچه ترانزیتی
نکات مهم در زمان خرید پارچه کانتینری

همان طور که گفتیم این پارچه ها دارای کاربردهای مختلفی هستند و در هنگام خرید پارچه کانتینری باید به مواردی را در نظر داشت.

نکاتی که در ادامه بیان می کنیم از جمله مهم ترین فاکتورهایی است که در تهیه پارچه کانتینری باید آن را در نظر داشته باشید:

– انعطاف پذیری پارچه یکی از قابلیت های با اهمیت آن است. به طوری که اگر پارچه مورد نظر از انعطاف مناسبی برخوردار نباشد، استفاده از آن با مشکلاتی همراه خواهد بود. در نتیجه باید از برندهای معتبر آن را تهیه نموده و از کیفیت متریال به کار رفته در ساخت پارچه اطمینان حاصل نمود.

پارچه کانتینری در دو مدل یک رو و دو رو تولید می شود که هر کدام از آن ها متناسب با کاربرد به خصوصی طراحی می گردد. از این رو لازم است نیاز خود را به درستی شناخته و با توجه به آن مدل مناسب را خریداری نمایید.

– قیمت تمام شده هر متر از پارچه نیز یکی از مواردی است که باید در نظر داشته باشید. این قیمت می تواند وابسته به مرغوبیت مواد اولیه محصول، مراحل تولید آن، نام برند، متراژ، کاربرد و … تغییر کند.

– در نهایت توصیه می کنیم همواره از محصولات شرکت های معتبر استفاده کنید تا از این طریق در رابطه با کیفیت و طول عمر پارچه اطمینان حاصل کنید.

پارچه چادر کانتینری

پارچه چادر کانتینری  نوعی پارچه مخصوص  است، که در ساخت کانتینرهای حمل و نقل بارها به کار می‌رود. این نوع پارچه به دلیل ویژگی‌های منحصر به فرد خود، از جمله مقاومت در برابر آب و هوای سخت، پارگی و سایش،برای استفاده در  صنعت حمل و نقل  بسیار مناسب است. پارچه کانتینری عمدتاً از مواد با کیفیت بالا مانند پلی‌استر یا نایلون ساخته می‌شود که به آن مقاومت و انعطاف لازم برای مقابله با شرایط محیطی سخت را می‌بخشد. همچنین، این پارچه با استفاده از تکنولوژی‌های پیشرفته، مانند پوشش‌های مقاوم در برابر اشعه UV و مقاومت در برابر آتش،  کارایی بالایی در زمینه حفاظت و ایمنی بارها دارد.

عوامل موثر در قیمت گذاری پارچه کانتینری

انواع پارچه کانتینری بر اساس سطح کیفی خود دارای رنج های قیمتی مختلفی هستند. از جمله عواملی که در تعیین قیمت نهایی آن ها موثر است می توان به نوع متریال به کار رفته در تولید، رنگ پارچه (به خصوص در مواقعی که مشتری در پی رنگ مشخصی می باشد.)، میزان مقاومت پارچه در برابر نور خورشید، اشعه ماورا بنفش، مواد شیمیایی اسیدی و قلیایی، قابلیت ضد آب بودن، داشتن استانداردهای آتش سوزی و … اشاره نمود.

لازم به ذکر است که خرید پارچه به صورت متراژی و یا رولی نیز می تواند در قیمت آن تاثیر بگذارد. به عبارت دیگر خرید پارچه کانتینری به صورت عمده ارزان تر از خرید به صورت جزئی است.

شرکت دیکسون تولید کننده انواع پارچه کانتینری است که در طول سال های متمادی فعالیت خود توانسته اعتبار و حسن کار خود را به مشتریانش ثابت نماید.